IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

Kar je napovedal za leto 2024, se je uresničilo!

Kš, 02.04.2024 12:39:51

Nostradamus, jasnovidec iz 15. stoletja, je znan po svojih skrivnostnih in pogosto mračnih prerokbah. Za leto 2024 je napovedal več pomembnih dogodkov in počasi se uresničujejo – drug za drugim.

Delite na:
Kar je napovedal za leto 2024, se je uresničilo!
Vojne, lakota, smrt - vendar vse to je v vsakem primeru zapisano v človeku samem ... pixabay

• Podnebna kriza: Nostradamus je napovedal poslabšanje podnebnih razmer. Zapisal je: »Suha zemlja bo še bolj izsušena in velike poplave bodo, ko se bo to videlo,« s čimer je nakazal ekstremne vremenske razmere in razširjeno lakoto.

• Gospodarske spremembe: Predvideval je seizmične gospodarske spremembe, ki so vplivale na vse, od hrane do goriva. Njegova napoved: »Tako visoko se bo dvignila cena pšenice, / da bo človek jedel sočloveka.«

• Vzpon nove sile: Država, ki je nekoč veljala za gospodarstvo v vzponu, bo postala svetovno pomembna in preoblikovala geopolitično pokrajino.

• Konflikt s Kitajsko: Nostradamus je namignil na morebitno konfrontacijo s Kitajsko.

• Izzivi za Putina: Nostradamus je nakazal, da je pred ruskim voditeljem Vladimirjem Putinom burno leto.

• Težki časi za monarhijo: Napovedal je tudi težke čase za monarhijo.

Čeprav so te prerokbe zanimive, so pogosto predmet razlag in ugibanj. Pomembno je, da se jih lotimo kritično. A videti je, da se jih je kar nekaj uresničilo.

Knjiga, v kateri je vse natančno razloženo in po kateri posega vedno več ljudi.
Knjiga, v kateri je vse natančno razloženo in po kateri posega vedno več ljudi.
Profimedia

To, kar se dogaja v Veliki Britaniji, je bilo napovedano!

Nostradamusove starodavne prerokbe so se po trenutnih dogodkih, povezanih z zdravstvenimi zapleti Kate Middleton in kralja Karla III., po pričakovanjih znova pojavile.

Slavni prerok iz 15. stoletja, ki je poleg bombardiranja Hirošime in vzpona Napoleona pravilno napovedal tudi smrt kraljice Elizabete II., je leta 2024 napovedal težke čase za monarhijo. In leto 2024 se je za kraljevo družino začelo zelo slabo.

Nostradamusova napoved o kraljevi družini za leto 2024

Nostradamus je v svojih skrivnostnih verzih, napisanih pred stoletji, napovedal morebitno abdikacijo kralja in vzpon nepričakovanega naslednika. Zdi se, da se v tem zrcali trenuten položaj, povezan s kraljem Karlom in princem Harryjem. Starodavni prerok je dejal, da bo »kralj otokov« »pregnan s silo« in da ga bo »nadomestil nekdo, ki ne bo imel kraljevega znamenja«. To bi lahko pomenilo, da krona ne bo končala na Williamovi glavi. Razlogov, zakaj bi se lahko to zgodilo, je dandanes kar nekaj.

Po Nostradamusovih napovedih kralju Karlu ne bo sledil sin William in noben od vnukov.
Po Nostradamusovih napovedih kralju Karlu ne bo sledil sin William in noben od vnukov.
Profimedia

Kralj bi se lahko umaknil ...

Kralj Karel III. trpi za rakom, ki so ga odkrili, ko se je zdravil zaradi povečane prostate. Kraljevi opazovalci so ugibali, da bi kralj lahko abdiciral bodisi prostovoljno bodisi zaradi pritiskov, povezanih z njegovim zdravjem. Vendar vprašanje, kako bi princ Harry, ki je pokazal le malo zanimanja za kraljeve dolžnosti, končal kot kralj, ostaja brez odgovora.

Napovedi drugega preroka se uresničujejo

Screenshot_4.jpg
Athos
IG

Zaradi nedavnih razkritij o zdravstvenih težavah Kate Middleton so vse bolj v ospredju tudi napovedi sodobnega Nostradamusa, Athosa Saloma. Pred kratkim je valižanska princesa razkrila, da se spopada z rakom, potem ko je bila sprva operirana zaradi nečesa, za kar se je domnevalo, da ni rak.

36-letni Brazilec, ki je trdil, da je predvidel pomembne dogodke, denimo začetek pandemije covida-19 in da bo Elon Musk kupil podjetje X, je v svojih zapisih in pojavljanjih trdil, da se bo princesa Kate v prihodnjem letu ukvarjala z zdravstvenimi težavami, tudi s kostmi, koleni, nogami in sklepi. Mistik je zapisal, da bo njen velik izziv prihodnost biti kraljica – bo do tega sploh prišlo?!

Celo uporabnik, ki ga je naključje zmotilo, je na omrežju X zapisal: »Prerokba #Nostradamus je izpolnjena: 'Kate Middleton ima raka, britanska krona mora prestol prepustiti princu Harryju, ker William ne izpolnjuje več zahtev za angleškega kralja.'«

Čustveno sporočilo Kate Middleton

Kate Middleton je razkrila, da ima raka in da jo zdravijo s kemoterapijo. »Januarja sem v Londonu prestala večjo operacijo trebuha in takrat so mislili, da moje stanje ni rakavo,« je valižanska princesa povedala v videoposnetku o svojem zdravju. Sporočilo, posneto v sredo, 20. marca, je bilo predvajano dva dni pozneje.

»Operacija je bila uspešna. Vendar so preiskave po operaciji pokazale, da je bil prisoten rak. Moja zdravniška ekipa mi je zato svetovala, da opravim preventivno kemoterapijo, in zdaj sem v začetni fazi tega zdravljenja,« je dodala.

Pri vsem tem pa ne moremo prezreti dejstva, da je prerok napovedal še kup drugih zadev, ki se tičejo neposredno vseh nas.

Mesto luči, ki ga bo uničil veliki potres leta 2024

Leta 2024 bo slavno mesto, znano po svojih ekscesih in razvajenosti, prejelo grozljivo sporočilo iz nebes – katastrofalen potres neslutenih razsežnosti.

Potres se bo začel z nežnimi, skoraj neopaznimi tresljaji, saj se zemeljske plošče pod mestom tiho premikajo. Toda to, kar bo sledilo, bo apokaliptično. Prišlo do seizmične kataklizme nepredstavljive moči, zaradi katere se bo velemesto začelo tresti v strahu. Nebotičniki se bodo zlovešče zibali, ikonične mestne znamenitosti pa se bodo soočile z gnevom narave. Potres naj bi se zgodil v Kaliforniji in bi lahko uničujoče vplival na ves planet.

Bo leta 2024 konec sveta? Nostradamus napoveduje uničujočo kozmično nevihto

Leta 2024 bo Zemljo prizadela kozmična nevihta neslutenih razsežnosti, ki bo povzročila velike motnje v ozračju in uničila tehnološko infrastrukturo. Ljudje se bodo morali hitro prilagoditi ekstremnim vremenskim razmeram … V igri naj bi bila sončna aktivnost, ki se res povečuje in nekje že povzroča preglavice.

Njegove prerokbe že stoletja ledenijo kri v žilah tistih, ki jih prebirajo in tistih, ki jih interpr
Njegove prerokbe že stoletja ledenijo kri v žilah tistih, ki jih prebirajo in tistih, ki jih interpretirajo.
px

Vsekakor so njegove napovedi zanimive in nekatere celo zabavne, vendar – so to le napovedi ali napotki za nas, ki prav zaradi njih nezavedno izberemo pot, ki nas pelje točno v srž same prerokbe? To so zdaj že filozofska vprašanja, dejstvo pa je, da ogromno ljudi spet posega po Nostradamusovih delih ... Modna muha ali strah pred prihodnostjo?

Šušljalo se je že več let

Dejstvo je, da je P. Diddy tudi večkrat omenjen na raznih družbenih omrežjih, kjer so se v minulem letu rodile različne teorije zarote, ki to očitno niso, saj na dan prihajajo grozljive informacije o tem, da je raper resnično vodil pravo mrežo prostitucije in pedofilije.

2437835fd38339805be4fd42bf03957b.jpeg