zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

Prevzemite nadzor nad svojim življenjem

Oglasno sporočilo, 25.04.2024 15:50:11

Kako vam pri tem lahko pomagata Galaxy A serija in Galaxy Fit3

Delite na:
Prevzemite nadzor nad svojim življenjem

V dneh nenehnih obveznosti in hitrega tempa življenja je ključnega pomena, da najdemo načine, kako učinkoviteje upravljati s svojim časom in energijo. Telefoni Samsung Galaxy A serije in pametna zapestnica Galaxy Fit3 vam ponujata priložnost, da svoje dnevne navade spremenite na bolje, z naprednimi orodji, ki vam pomagajo ostati korak pred drugimi. Ne glede na to, ali gre za delo, učenje ali prosti čas, vam pametni telefoni te serije omogočajo, da opravite več stvari hitreje in učinkoviteje.

Galaxy A serija s telefonoma Galaxy A55 5G in Galaxy A35 5G prinaša na trg svežino s svojimi senzacionalnimi barvnimi izvedbami. Od izjemne ledeno modre, izjemne modre, izjemne lila do izjemne limonsko rumene, barve ponujajo priložnost, da vaš telefon postane odraz vašega osebnega sloga. Tanek profil, prefinjen kovinski okvir in minimalističen dizajn kamer dopolnjujejo sodoben videz, ki se brezhibno sklada z vsakim slogom in priložnostjo.

8788bbec4000161c8667-galaxy-a55-5g-family.jpeg

Galaxy A55 5G se ponaša z močno trojno kamero na zadnji strani, vključno z glavno kamero s 50 MP in optično stabilizacijo slike (OIS), 12 MP ultra širokokotno kamero ter 5 MP makro kamero. Galaxy A35 5G pa ima trojno kamero, ki vključuje 50 MP glavno kamero, 8 MP ultra širokokotno kamero in 5 MP makro kamero. Oba modela ponujata tudi visokokakovostne sprednje kamere, 32 MP pri Galaxy A55 5G in 13 MP pri Galaxy A35 5G, ki zagotavljata odlične selfije in videoklice.

[SM-A556]07_camera_front-portrait_pc.jpg

Na drugi strani pametna zapestnica Galaxy Fit3 ni zgolj fitnes sledilnik, je vaš osebni trener na zapestju. S spremljanjem vaše telesne aktivnosti, srčnega utripa in spanca, zapestnica Galaxy Fit3 pomaga meriti vaš napredek in vas motivira, da vsak dan storite korak več proti svojim zdravstvenim in fitnes ciljem. Napredne analitike in personalizirani fitnes programi, ki jih ponuja ta naprava, so idealni za vse, od začetnikov do izkušenih športnikov. Galaxy Fit3 podpira več kot 100 različnih vadb, omogoča pa tudi prilagajanje in spremljanje vaših specifičnih ciljev vadbe. Z odpornostjo na vodo in prah po standardu IP68 ter oceno 5 ATM, Galaxy Fit3 zagotavlja, da lahko opravljajte z vadbo v katerem koli okolju, ne da bi vas skrbelo za vašo napravo.

Organizacija na dosegu roke

Z Galaxy A serijo je organizacija vašega dneva lažja kot kdaj koli prej. Z naprednimi funkcijami, kot je Bixby Routines, telefon samodejno prilagodi vaše nastavitve glede na vašo lokacijo ali čas dneva, kar omogoča bolj tekoč potek dneva brez nepotrebnih motenj. Integracija z Microsoft 365, ki je na voljo na Galaxy A55 5G in A35 5G, prinaša vaše dokumente, e-pošto in koledarje naravnost v vaš žep, kar olajša sledenje vašim obveznostim in povečuje produktivnost, kjerkoli že ste. Hkrati pa 16,83 centimetrski (6,6-palčni) Super AMOLED zaslon pri obeh modelih omogoča boljšo preglednost, izjemno izkušnjo pri gledanju filmov, igranje moblinih iger in brskanje po spletu. Tehnologija Vision Booster dodatno zagotavlja, da je zaslon jasen in svetel v vseh svetlobnih pogojih, kar še izboljša izkušnjo gledanja, z boljšo preglednostjo in živimi barvami.

[SM-A556]11_display_pc.jpg

Bodite povezani in varni

Galaxy A serija uvaja Samsung Knox Vault (Knox Trezor), vrhunsko varnostno rešitev, ki ščiti vaše osebne podatke pred nepooblaščenimi dostopi. S Knox Vault, ki je bil prej na voljo le v premium modelih telefonov, lahko brez skrbi raziskujete digitalni svet, vedoč, da so vaši podatki varni.

SLO-Galaxy-A55-5G,-A35-5G_Feature-Visual_Samsung-Knox_2P_CMYK-Open-File.jpg

Z Galaxy A serijo in Galaxy Fit3 lahko svoje vsakodnevne rutine spremenite na bolje. Od izboljšane organizacije in produktivnosti do boljšega zdravja in varnosti – ti dve napravi sta vaša partnerja v iskanju bolj izpolnjenega in zdravega življenja. Prilagodite svoje navade in se prepustite tehnologiji, ki dela za vas.

Popolna povezljivost s Samsung Galaxy A serijo

Ob nakupu Samsung Galaxy A55 5G ali Galaxy A35 5G se odpirajo vrata v svet, kjer je organizacija in produktivnost vodilo. Ne le, da boste lastnik oz. lastnica najnovejše mobilne tehnologije, ampak vam Samsung in Microsoft skupaj podarjata začetek z impresivnimi 100 GB prostora v oblaku in šest mesecev brezplačne storitve Microsoft 365 Basic. Več o ponudbi, ki velja med 29. 3. in 30. 6. 2024, preberite tukaj.

SLO-Galaxy-A35-A55-5G_Promotional-KV_M365_2P vp.jpg