volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

Izredne brezžične slušalke Huawei FreeClip že na voljo v slovenskih trgovinah

Oglasno sporočilo, 09.04.2024 08:39:55

Tehnološko podjetje Huawei je predstavilo prave stereo brezžične slušalke (TWS) Huawei FreeClip odprtega tipa z inovativno zasnovo C-bridge Design ter tehnologijo samodejne zaznave nošenja (Smart Wear Detection), ki jih odlikuje razmerje med dolgotrajno uporabo in dolga življenjska doba baterije.

Delite na:
Izredne brezžične slušalke Huawei FreeClip že na voljo v slovenskih trgovinah

Brezžične slušalke Huawei FreeClip so rezultat usmeritve Huawei Fashion Forward, s katero želijo zliti tehnologijo in modo ter nuditi izdelke, ki utelešajo slog in udobje. Ker so videti kot ušesni modni dodatek, morda celo kot nakit, so namenjene stilsko ozaveščenim uporabnikom in mladim, ki iščejo osebno tehnologijo, da bi dopolnila njihovo modni slog.

Narejene za aktivne uporabnike
Huawei je zaznal naraščajočo potrebo po brezžičnih slušalkah, ki nudijo vse prednosti sodobnih zvočnih tehnologij in obenem omogočajo zavedanje dogajanja v okolici. Nekakšno alternativo ušesnim čepkom, ki bi bila bolj praktična za uporabo med telesno vadbo v fitnes centru in delom v pisarni.

Huawei FreeClip so kot prave brezžične stereo slušalke (TWS) odgovor na spreminjajoče se potrebe, saj z odprto zasnovo rešijo številne izzive, s katerimi se soočamo. So popolne za vse, ki se pogosto ukvarjate s športnimi dejavnostmi na prostem ali v prostorih, med video klici opravljate več opravil in bi radi bili med poslušanjem glasbe med delom vseeno dostopni za sodelavce.

Zasnova C-bridge Design za udobno nošenje
Da bi dosegli optimalno ergonomsko prilagajanje, udobje in osupljivo obliko novih pravih brezžičnih stereo slušalk (TWS) odprtega tipa, so inženirji podjetja Huawei opravili številna testiranja in raziskave. Na ta način so oblikovali glavne dele slušalke, ki ne blokira sluhovoda in se obenem optimalno prilagaja vsaki velikosti in obliki ušesa, po zaslugi akustične kroglice (Acoustic Ball) in »zrna« z baterijo (Confort Bean), ki ju povezuje inovativna zasnova C-bridge Design.

Zrno oblike fižola se udobno ugnezdi v prostor med uhljem in tkivom glave, ne glede na različne oblike in ukrivljenosti ušesa. Na podlagi realnih modelov tega je oblikovana tudi akustična kroglica z zvočnim gonilnikom, da je prave velikosti in lepo drsi po koži, ne da bi pri tem povzročala nelagodje in obremenitve. Zrno in kroglica sta povezani z inovativnim elementom C-bridge Design. Ta je opremljen s tipalom, ki se uči in prilagaja silo mehanizma zapenjanja, ter tako zmanjšuje obremenitve na ušesnem hrustancu. Izdelujejo ga v najbolj zapletenem in natančnem postopku, ki združuje 9 jedrnih žic v tankem povezovalnem mostičku.

Inovativna zasnova je zaslužna za varno in ergonomsko prilagajanje, zaradi česar slušalka ostane na svojem mestu med celodnevnim poslušanjem. Ob tem ni odveč, da slušalke Huawei FreeClip nudijo 8-urno življenjsko dobo baterije ob zalogi energije za dodatnih 36 ur v polnilni škatlici. Nadvse pomembno za vse, ki morate slušalke nositi dolgo časa. Bodisi med delom v pisarni ali na več kot štiriurnem tekaškem maratonu.

Poleg tega nove slušalke odprtega tipa, ki ne zapirajo sluhovoda, ne zagotavljajo le udobnega nošenja, temveč tudi situacijsko zavedanje zvokov okolice, kot so na primer zvoki prometa. Zaradi tega in zaradi odpornosti proti vodi in znoju po standardu IP54 so primerne za vse, ki se med vadbo oziroma ukvarjanjem s športnimi dejavnostmi na prostem zanašate na svoje slušalke. Da vas motivirajo z glasbo ali ohranjajo povezavo Bluetooth s pametnim telefonom. Ker so obenem opremljene s tehniko dušenja hrupa vetra, nudijo kristalno čist zvok med telefonskim razgovorom.

Prvo inteligentno zaznavanje nošenja v industriji
Pogosta težava pravih brezžičnih stereo slušalk (TWS) je razvrščanje med čepkoma za levo in desno uho, ki ju ne smemo zamenjati, saj to povzroči nekonsistentno zvočno izkušnjo ali morebitno nelagodje zaradi neprimerne oblike. Da bi odpravili to neprijetnost, so Huawei FreeClip prve slušalke odprtega tipa, ki ne razlikujejo med levim in desnim čepkom. Tehnologija pametne zaznave nošenja (Smart Wear Detection) namreč zagotovi, da se slušalke prilagodijo udobju in priročnosti ter ne obratno, kar ustavi bolj brezskrbno in intuitivno uporabniško izkušnjo.

Ker je mogoče slušalke uporabljati izmenično, lahko uporabniki optimizirajo življenjsko dobo baterije in uživajo v daljši uporabi, zlasti v primerih, ko potrebujejo le eno slušalko za hiter klic.

Poslušanje s sistemom obrnjenih zvočnih valov
Številne skrbi, da slušalke odprtega tipa zmanjšajo čistost zvoka ali celo trpijo za težavo uhajanja zvoka. Huawei je to rešil z dvema zvočnima tehnologijama. Z visoko občutljivim zvočnim gonilnikom z dvojnim magnetom in sistemom povratnih zvočnih valov, ki delujeta v tandemu, da izboljšata jasnost zvoka in preprečita njegovo uhajanje.

Visoko občutljiv zvočni gonilnik z dvema magnetoma izboljša reprodukcijo, kar se kaže v poglobljenem in bogatem zvoku. Sistem povratnih zvočnih valov skrbi za pametno prilagajanje glasnosti, medtem ko subtilno izniči zvočne valove. To pomaga ustvariti varno in zasebno izkušnjo z medsebojnim izničevanjem valov, kar zmanjša uhajanje zvoka stran od ušesa. Pri preprečevanju uhajanja zvoka poleg tega sodelujejo še »zračniki« na zadnji strani akustične kroglice.

Cene in razpoložljivost
Vrhunske prave brezžične stereo slušalke (TWS) Huawei FreeClip so že na voljo v slovenskih trgovinah v črni ali vijolični barvi po priporočeni ceni 199 €.