stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Slovenija v žaklju ali ko je dovoljeno vse

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Je pokojni Kingston vedel, kaj je narobe s Kate?

kš, 12.03.2024 11:06:10

Nenadna smrt Thomasa Kingstona, ki je nekoč hodil s Pippo Middleton, sestro vojvodinje Kate Middleton, je globoko pretresla kraljevo družino in še posebej prizadela princa Williama, ki je tesno povezan z lady Gabriello, Kingstonovo ženo.

Delite na:
Je pokojni Kingston vedel, kaj je narobe s Kate?
Thomas naj bi vedel preveč. Profimedia / KŠ

Thomas Kingston, star 45 let, je umrl v tragičnih okoliščinah na domu svojih staršev v Cotswoldsu, kjer je bil najden s strelno rano na glavi. Ob njegovem truplu so našli pištolo. Incident, ki ga policija ne obravnava kot sumljivega, je bil opisan kot tragičen dogodek. Kingston naj bi si sodil sam.

Princa Williama in njegovo ženo Kate naj bi novica o njegovi smrti še posebej prizadela. Thomas Kingston je bil priljubljen v kraljevih krogih in njegova smrt predstavlja velik udarec za vse, ki so ga poznali. Njegova povezava s kraljevo družino ni bila zgolj preko njegovega nekdanjega razmerja s Pippo Middleton, ampak tudi preko njegovega tesnega prijateljstva in družbenih vezi z mnogimi mlajšimi člani kraljeve družine. Bil je zelo vpleten v kraljeve kroge in po nekaterih informacijah, naj bi bil v tesnem in rednem stiku prav s Kate Middleton.

Poročni dan Thomasa Kingstona in Lady Gabrielle
poročni dan Thomasa Kingstona in Lady Gabrielle
Profimedia

Je resnica drugačna? So ga likvidirali?!

Na spletu se tako pojavljajo različne teorije zarote, povezane s to nenadno smrtjo. Ena od teh teorij trdi, da je bil Kingston zelo blizu Kate Middleton in da je morda vedel več o njenem zdravstvenem in psihičnem stanju. Po tej teoriji naj bi bila njegova smrt namerno izvedena likvidacija, da bi se ohranila skrivnost o dejanskem stanju princese. Čeprav so te teorije zarote brez dokazov in temeljijo na špekulacijah, odražajo, kako smrt Thomasa Kingstona buri domišljijo in povzroča razprave med javnostjo. Pomembno je poudariti, da uradne preiskave smrti niso nakazale nobenih sumljivih okoliščin in da so takšne teorije zgolj del spletnih špekulacij. Te pa se nizajo ena za drugo.